Fäviken mm:P

ojoj haha.. vilken helg:P.. nu vart de däremot bara lörd till sönd för oss i fäviken haha.. men vilken kväll haha.. den var riktigt kul!!.. lite små segt i början.. men sen tog de sig.. ordentligt:D.. ann och sara körde halva biten var och jag satt därbak och drack:D.. laddade upp lixom hha.. sen vart de gratis boende;) hehe.. och tältet kom upp.. inte av mig haha..
sen träffade vi riktigt mkt roligt folk men även äckel som vanligt.. somnade 1 tro de eller ej.. men va väl vätskebristen och solen som gjorde oss trött.. för jag hade vääärldens huvudvärk... aja.. kallt va de med som FAN!!.. hade varit mysigt om vissa hade varit där:P;).. men men jag skedade med ann så de gick bra haha.. men inte för sara haha men de är en heeeelt annan historia hahaha...USCH!:P

Kom hem vid 00.00 i söndags, myyys:)

Sen vart de jobb... baaah.. men har hunnit med massa häng med limpan och alex:D.. trevligt.. även linnea:):)..sen lite annat folk med;)..hehe

Idag va de bad planerat, men naah haha får se vad de blir:P.. solen är framme t o f bara.. men ett dopp till skadar väl inge:P blir väl iaf en kaffe;) .. hehe..sen ska jag va med A... trevligt..

Yran då.. naaah får se hur jag gör.. känns både kul och inte.. men de märks:P.. vissa saker känns ju lockande;).. men som sagt vi får se:)

Nää nu ska jag fixa TIRAN och sen slutar jag om 30 min:)..
MASSA PUSSAR;)

I feel good!

Är på jobbet nu.. segt som bara den.. finns inget att göra och vi får mer elelr mindre bara hitta på saker att göra haha.. typ dricka kaffe och prata:p.. nää men plocka med helt onödiga saker.. solen skiner och jag vill då inte sitta här!!.. men aja..
Håret på syrran blev asbra efter klippningen.. linneas med fast luggen ska fixas:)..
Idag efter jobbet måste jag packa till fäviken och allt..sen kommer A en sväng.. sen blir de bussen kl 18.55.. tror den gick då iaf:P.. måste kolla upp de..sen ska jag leka med sara ikv:):)..men de blir lite senare:P.. men jag har huset i stan själv ikv..niiice;).. om inte bror är där med jimmy.. hade varit kul och träffa han emn dom ska sääääkert ut haha..
Har massor att fixa med hemma som jag glir galen på.. har ingen tid alls.. finns så mkt roligare saker man kan göra:P..
Btw.. så hoppas jag att mitt mobila bredband kommer idag.. och mina adressändrings papper.. baah dom är as seg!!..och att dom kommer till min lgh som bestämt och inte till den gamla adressen!..aja de märks:P.. annars hamnar de mobila bredbandet där med.. och FAN om F tar in posten igen som vi bestämt att han inte ska göra.. för då kommer jag inte åt den på AS länge.. aja de märks som sagt:P..

Nää nu måste jag väl " jobba" vidare haha..
PUSSSS;);)

hur?

kan de kännas så här bra?? hehe... fattar ingenting.P.. hehe.. aja va med A en stund idag:) och nu ska jag snart klippa linnea:).. och syster är här..trevligt..
Måste packa upp massor i lägenheten också.. baah haha.. men ska ta syster till hjälp:P... hehe..
Nää nu ska jag klippa linnea:)



PISSS!:):)

Äntligen!!

Haha.. jaa vad mer ska man säga;);).. blir iaf lunch snart med linnea:).. simon som vanligt:):)
Är riktigt hungrig nu!:D hehe.. bara 10 min kvar..
haha uppdt sen:D..



PUSS;);)

Baaah

varför måste man jobba egentligen? haha de suuuuger!!!:P..
Fast du alex som har semester har de BLÅSIGT nu ahhaa.. såå njut på du! haha..
.. lunchade iaf me limpan och nea haha:P..spindelben.."mumms"...såååååå äckligt!
Aja..ska hem och fixa med en del sen sen blir de häng med tjejerna hoppas jag ..ska iaf leka med limpan:))

nää back 2 work...
PUSS

Lägenheten!

Yeees, äntligen inflyttad!;D.. tack Flickor:).. och alla andra...
Fan vad jag älskar min nya lgh!:D.. kommer stor trivas där:):)..har hållit på sen i söndags.. haha fattar inte hur jävla mkt saker jag redan har, haha.. trodde aldrig mina flyttkartonger och allt annat skulle ta slut haha..men nu är mkt på plats iaf;)..
Sara och familjen kom upp igår för att få upp de sista från stan:)..så de va ju snällt, sen så hade jag och sara myskväll.. fick trevligt sällskap av linnea och Lizette:):)..
I veckan blir de MASSA kul!;D hehe.. inget nämnt inget glömt haha:P.. sen fäviken på lörd.. haha jag och tält.. nej tack haha .. så de blir bara lörd till sönd:)...men jag provar iaf haha:P
idag ska jag iaf luncha med lizette och linnea sen ska jag hänga med lizette ikv:):).. nicenice!..
Om ni bara fattar va segt de är att börja jobba igen haha , fyyy fan haha.. men eftersom allt annat känns toppen så får de gå:P.. hehe..Om ni bara visste hur bra de känns nu;).. finally!:D

Men saknar min lejla.. buuhuuu.. men inte länge kvar nu hun´.. I LOVE YOU<3!!!


Nää nu måste jag jobba vidare...
PUSSS:)

Just ja...

Kelly clarkson - since u been gone!

Haha bara såå bra!;:D

forever!

Ojoj haha hur ska jag kunna berätta om allt som hänt? haha
Har ju som sagt min sista semester vecka nu:P.. trisst men vafan haha.. den här semestern har gett mig tid att tänka på massor.. och såå mkt bra har komit ut av de!:D.. känns underbart!
Iaf så har de varit masssa häng med den underbara lizette!:D.. eller Limpan!:D hhe.. sånt gillar vi!:D.. har verkligen alltid kul med henne:D hehe...
Sen häng med massa andra haha, ni gör verkligen så att ström unte suger för mkt;) hehe..
Och så klart Dunder haha..vad säger man:P.. haha trodde inte jag skulle palla stenhårt i 3 dagar som de blev haha:D..:P.. men i did!;D;D.. hehe sov hos söt alex:D.. med lisa:).. vilket va as nice:D.. limpan hängde med oss haha.. började på torsdagen hos alex och ¨så fixade vi oss iordning..sen till nån skumfest haha..sen till mattis.. de dög;) haha..sen ner på området haha-- en helt ok kväll..
Fredagen vart ännu bättre:D.. jag och lisa slappade hela dagen, men en lunch med söt limpan han jag med:D..sen hem och börja om:D.. vart fest hos mattis igen haha.. hum hehe;).. lite tooo much 2 drink men de fixade sig haha:D, sen ner på området.. trevligt;);) hehe, vart efterfest sen haha men aa vad säger man haha.. kom iaf hem 5..sen låg jag och snackade med lisa till 6 aja.. somnade fort som fan sen haha.. vaknade INTE bakis haha de gjorde jag ingen dag haha.. den ni;) hehe.. aja började om haha.. gick lite segt men hos anders rullade de på haha.. ände lite saker haha men alla får tro vad dom vill.. inte mitt problem.. hade sen AS kul på området haha.. men inget nämnt inget glömt haha:P..
För att sammanfatta helgen.. som jag och lizette sa haha; fler + än - haha..dunder är ju som sagt dunder:p..
alltså, de va kul och jag va INTE bakis nån dag haha.. kunde ha druckit i söndags också.. och jag va verkligen inte lugn nån dag haha hur gör jag de lixom haha:P.. aja.. fäviken nästa:D.. bäst att fortsätta när man ändå håller på:D hehe...

Sen for jag iaf till stan:)..träffade massa kompisar:D:D.. sen kom alex in as kul:D:D..och idag fyllde bror 18, så grattis:D:D..
imorgon fyller mamma sen då vi firat henne åker jag upp och hämger med lizette:D..och sen på söndag börjar jag flytta in i lgh!:D:D:D.. sååå jävla nice;).. allt rullar på nu och de är TOPPEN:D

Nää nus ska jag kila.. berättar mer sen haha.. de är bara för mkt att berätta som sagt haha..
 
Lejla Älskar och saknar dig, finns alltid här för dig.. de vet du hun´... hoppas de går bättre snart!.. <3<3

PUSSSS!

Saraaa:)

hellooo..
Va ju på sjukhuset igår .. och vad säger man skjut läkaren!!... seriöst haha han är sjuk i huvudet, i should kil him.. aja, har as ont idag tack för den cp!..men men träffade erik för en fika innan sen skulle jag ju dit.. for hem och vilade en stund haha hade knappt sovit alls haha.. har totalt vänt på dygnet:P.. men har man semester så har man:D..
sen kom sara förbi.. for iväg och käkade.. och sen hem till mig:D..minns inte sist jag skrattade så mkt haha.. sara och the old man;) haha and the boy eller hur va de;);).. aja..sara drog väl efter 11..så vart en film innan jag lyckades somna i soffan haha bra jobbat:P..
Ska strax till staden och få mitt dricka av erik som jag lämnade där sist;D,,sen ska jag in och köpa lite kul och byta ett bälte till en tjej.. sen bussen hem.. veronika den rara ska hämta mig och skjutsa mig till ufors sen blir de FEST!!:D:D:D..måste bara komma på vad jag ska ha med mig:P.. haha..och Inte glömma madrassen jag ska ha.. haha typiskt mig att glömma nå sånt:P.. men får göra de aldeles strax!!;p.. + att jag inte duschat än eller nå.. och min buss går om 35 min.. bra planerat av mig inte!!.. aja.. ska bara packa ner madrassen och mina saker...+ att duscha..sen blir de stan och att inte glömma köpa och fixa allt jag ska hinna med:P..
Måste på systemet också ... men de gör jag i ström:)..sen hur jag ska hinna allt annat är spännande... men jag brukar alltid lyckas annars så de blir bra hehe:D.. nää nu måste jag verkligen skynda mig haha:P..

Mer uppd i helgen om ALLT;) haha.. ska bli toppen!, förutom vädret haha:P.. aja LATER;)
PUSSSS!

;)

Har varit en As bra dag:D.. träffade massa med söta människor:D.. dvs mina underbara kompisar!:D<3
Skulle ha åkt hem til stan vid 12 efter att ha varit på baken och fixat lite med fonder och allt sen till SHB.. skrev på om lgh nu:D:D.. känns kalajs:D:D..sen till efter ett tag kom linnea så de blev en kaffe massa skitsnack och sen lite raggning.. och sen mat:):)..sen slutade Lipan:D hehe.. vart kul häng med henne:D.. shes one og a kind:D hehe.. you got 2 looove her:D..sen bussen hem vid halv 9 haha.. late i know.. men men..:P
Han iaf med att köpa 2 par skor och lite annat också;O, haha braaaa av mig braaa hahaha... bara 12 par skor innan hösten är här:P. sen ska jag fira att jag iaf har 100 par skor:D.. och mer ska de bli:):)..
kom väl hem vid 22.. efter att minn buss fått fel på bromsarna vid jämtkraftarenan haha vad är oddsen haha.. men som sagt.. oddsen ska vi inte snacka om haha.. its just a joke haha:P.. iaf så kom pappa oh hämtade mig:D niiice.. även att marcus iaf va snäll och häll mig sälskap i mobilen hela vägen hem:):P.. tack för den haha...
Kikade på omen nyss.. BLää haha helt kasst, hör du de marcus hahaha...
Sen ringde min kääära vän erik:):).. snackade väl i lite mer än 1 timme.. trevligt.. så de blir en fika med honom innan jag ska på sjukan och byta ett bälte på stan.. sen är de stolen och jag i 1 timme haha LOVE IT haha.. Not:P.. aja haha..
Ska väl kasnke träffa sara sen.. eller hur de blev:P.. annars räknar jag timmarna tills drickandet börjar haha:P.. Sååååå jävla nice.. ni ska bara ana.. haha.. men den som lever får se;)..
Nää nu ska jag kika lite på tv innan sängen lockar..

Mer om imorgon senare.. efter 13 hahha..
Pussssss<3

Karmakontot!!

haha kom ihåg de;) hahahah MUPP

Ojojoj, lejla u should have been here!:P.. haha.. du har missat såååå mkt..:P.. men du har de nog bra in bosnia;D..
MEn du måste ge mig ditt nya nummer:D..Måste bara berätta en sak för dej;);) hehe.. ojoj

Borde kanske käka nå.. men är fan aldrig hungrig längre haha.. GOOD:P.. näädå..
Bara 4,5 kilo till mitt mål:D hehe.. sååå nöjd.. haha kanske borde tacka muppen.. jo tack för de där haha.. 4 kilo.. POFF!:D hehe...DANKE;:)
.. måste bara säga att utan pengar på mobilen är man handikappad!!:P.. haha och smarta jag glömde internetdosan i stan.. så de går ju inte heller..får väl fixa de då linnea hämtat mig!:)..sen ska jag tydligen hämta ut nå paket från HM.. är mest bara nya underkläder:D hehe.. yeye!..Just PERFECT som jag brukar säga;) hehe..
blir nog middag på annexet idag.. haha Slöisar är va vi är:P.. haha... aja nice med trevligt sällskap:P.. kasnke blir POFF tillbaka med de där kilona haha:P.. nejnej!! haha.. de löser jag!:D haha.. men aja nu ska ringa sara nu..
Pusssss!

HAHA

verkligen.. kunde int sluta skratta igår.. aja vad är oddsen:P.. kul va de iaf..
Kom upp till ström vid 5 nån gång.. linnea och lizette kom och hämtade mig.. lite raggande och så sen for vi hem till linnea och hade de trevligt:D..
Kom hem till Christer vid 8 kanske.. va trevligt att få träffa dom lite va länge sen nu..
Idag ska jag iaf hänga med linnea..sen komemr lizette och alex:D:D.. kulkul!!.. vi har såååå mkt att prata om haha.. men de får ni veta later girls;) hhe..
Är här hemma hos dom själv nu.. alla va borta då jag vaknade.. även fast de va tidigt haha.. aja.. spännande:P..
Ska väl duscha strax..ringa sjukhuset nyss..hade glömt vilken tid jag hade och pappret ligger väl hos muppen.. så thats gone.. aja.. de va vid 13 iaf.."kul" aaha.. aja de är nödvändigt:P..
Annars då.. blir kvar här tills imorgon då marcus kommer förbi en sväng..sen ska jag med 13 bussen hem..ska kasnke träffa sara.. får se om hon inte jobbade eller va de va..sen sjukhuset på onsdag och sen DUNDER;) hehe ser lovande ut.. men som sagt man ska då inte ha för höga förväntningar.. men förutsättningarna är ljusa;) hehe..Blir en tors fred och en lörd i helgen.. pallar jag?..SÅKLART!:D eheh..man måste bara tänka till lite haha.. min starka sida?.. de märks haha..

Nää nu ska jag ringa en person;) hehe..
Later/ H

snart..

.. ska med bussen om i timme typ.. ska till ström, del LILLA hålan:P haha.. nää men ska träffa tjejerna snart.. ska bli nice:D..lite skitsnack:D hehe.. goood!
Är iaf sjukt trött.. skulle ha träffat angelica, men hon vart sjuk stackaren.. så de blir nästa gång jag kommer in:D.. och marcus han jag inte heller va med.. sov visst lte fööör länge hehe;).. men men så kan de gå:P
Aja.. måste väl packa å sån skit nu.. fixa till mig med.. har inte ens duschat än illa illa:P haha men de blir fixat strax..
Linnea skulle hämta upp mig i ström så de blir nice.. systrarna persson och jag:D.. alec hade sin tvätt och städ dag haha.. jobbigt.. tur jag slipper sånt.. haha iaf just nu;)..
Nää nu måste jag skynda mig och fixa till allt och ladda mobilen:P.. Viktigt! haha

Aja uppd senare ikv:)
Pussss!

Måste bara säga...

Att de känns sååå bra:) hehe..

Kom nyss hem från sportfältet.. hade galna hunden ett tag.. men syrran fik ta henne..sen kom marcus:).. så sara jag och han kikade på fotboll ett tag:P.. allt men kul iaf:):)..
Sen fick jag skjuts med marcus hem.. niiice car... hahah.. skulle lätt ha den!:D hehe..
måste skynda mig att käka nu, sara och hennes mamma hämtar mig om 1 timme:)..
Skriver mer sen:D:D hehe..

- OJSAN;)



Pusss!

Tralalala:D

En ny dag, niiice:D
Ska strax iväg och träffa sara:).. och marcus då han vaknat hahah.. segis!:P
Aja.. tror de eller ej haha.. this is not me men jag ska på bingo ikv hehe:P.. man måste ju prova på innan man kan dissa right? haha.. men kommer åka med sara.. såå kul:).. alltid lika kul med henne!:D
Hade ju myskväll igår!:D.. tar de lugnt i helgen hahah.. har ju en 3 dagars att se fram emot:D:D haha.. kommer bli toppen..längtar tills imorogn då jag får träffa mina flickor:D:D

Nää nu måste jag testa ringa marcus sen åka och möta sara:)


PUSS!:D

Mumms:)

är hema igen, va ju och kollade på fotboll med sara och marlene.. kulkul.. lite för hett bara.. men men:P..blev bruuunare:D.. vilket är toppen:D hehe..
Sen for jag och mami på eastern och handlade mat, onyttigt jag vet men eftersom jag tappat 8 kilo tyckte jag att jag faktiskt kunde äta de:D hehe..ska snart iväg och träffa sara och de andra:):).. askul, sen hem och ha mys med sara:D..
..sen imorgon ska jag hänga med marcus, får se vad vi gör.. blir nog kul:)

nää nu måste jag fixa till mig, ni vet tjejsaker som att fixa sig och välja kläder haha..
Ha en toppen kväll för de ska jag ha!:D
PUSSSS!



- Mina tjejer är som Bästa!<3


Another day:D

Shosho
Vaknade nyss.. ska väl klä på mig nu...ska träffa sara om en timme eller så.. och innan dess ska jag väl ha fixat mig iordning och alla annan skit haha:P..sen blir de fotboll och att steka:D.. haha måste bli brunare:D..sooon baby soon haha..
annars då.. trött som bara den.. men har massor att fixa idag.. kanske ska förbi erik och fixa hem spriten.. man vet aldrig vad som händer:P..

Lejla drog imorse också.. trisst!, men men you´ll be back in 4 weeks:D..sååå nice!


Aja ska kila nu, inte för att jag har bråttom jag har ju SEMESTER!!:D:D hehe.. men annars blir sara sur på att vänta haha..


Pusssss!


Norskar;)

Haha, kan inte berätta mer än att jag har börjat ändra min uppfattning om norkskar;);) eheh.. Tro mig haha. i loooove them haha.. ojoj;D

aja sks kika på film nu!
Natti:D




Destination unknown:D!!!

haha

fick nyss ett sms från äcklet som vi nu kallar honom haha kalla de omorgon men de är sant haha.. aja såå värdelös du e men vi skrattar åt dig bara.. och tack för att du tog steget förresten:P.. TACK!.. de har jag insett nu... aja nog om Han hahahahhaha
Pratade med sara nyss..och de blir hääängt imorogn:D.. aaall day looong:D.. niiice!.. kasnke till och med en liten sovis:) hehe ska väl kika lite på fotboll också:):).. saknar verkligen att lira nu!.. baaah haha ,men cupen är upp till F16.. tyvär haha bara 4 år för unga haha
Sen ska jag väl hitta på nå kul på lörd med:D:D.. får se vad östersund har att erbjuda:D:D..sen på söndag blir de hääng med Lizette!:D:D.. miss!

nää nu ska jag kila...
Later<3


Lejla, thank you<3

Sooool:D

Hemma idag, skit hund haha.. aja.. lejlich kom förbi en sväng:).. vart ett glas Vin och massa prat, i will miss u hun<3
Men vi hörs då du kommer fram:):)
Annars då haha.. jadu, spännande saker händer.. vet inte alls.. haha.. aja de löser sig;);) hhe..

Ska kika på fotboll nu, ska väl bara ta och fixa till mig lite, slöis som jag är idag:P..men men är man hemma och STEKER så är man haha..

Alex ringde nyss:).. miss u!.. men komemr dit på måndag så då blir de häng som vanligt:D.. ska bli skit kul!:D


Aja duschen väntar:P..
Pusssss!:D

Rastlös!:P

Haha.. ja asusual är jag rastlös haha pallar inte sitta inne alls hela tiden ska de hända nå.. aja är hundvakt nu till våran CPhund haha.. aja ska in till staden och träffa lejlich sen.. niiice.. synd bara att hon drar till bosnien nu imorgon.. men men hon kommer ha kul!:D..
Annars då.. jo livet rullar på trotts vissa saker haha but hey haha WHAT EVER!.. im better off!:D.. som jag insett nu, du va bara VÄRDELÖÖÖÖS haha..aja nog om de:P..
Har semester nu:D.. sååå SKÖNT:D.. är i staden hela den här veckan sen ska jag upp och fixa med papprena till lgh:D.. som jag får den 18:D..sen ska jag träffa my girls också!.. nice!..sen hem ska ju på sjukhuset och do my thing på onsdag.. lika bra att få de överstökat!:p..sen är de Dunder!:D.. ska bli såå jävla kul!:D.. allt blir kul med tjejerna!:D..
sen ska jag och mamma och pappa till IKEA på tis V29:D.. sååå nice, fixa med de sista till lgh!.. sen är allt fixat haha.. men oj vad saker jag har haha kommer fylla HELA lgh haha..

Har hänt så jävla mkt kul nu, men kan inte ebrätta om allt tyvääär haha.. Later;)...
Ska väl bort på cupen också, i have a date haha..men först ska jag lösa problemet med hunden haha tror grannarna ska få ha henne ett tag.. för jag ska på NEWS!:D..

Nää nu ska jag fixa med lite tjejsaker..sen SUUUULA:D hehe.. jags ka bli en liten pepparkaka haha.. och jag är på godväg:Dhhe..

Ha de toppen:D
Pusss Helene:):)

Im back!:D

haha ny blogg nytt liv!..PERFECT!!:D

ska snart ta bort den gamla men blogg.se är mupp.. aja de löser sig!:D.. hehe..
Ska snart uppd om alllt som hänt!:D.. men först ska jag iväg med mamma på ica och köpa lite saker tills imorgon:)



ha de bäst!
/H.Wikström;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0