oooldie:P

haha.. jaa jag är en old lady nu haha:P
hade de asbra med mina vänner:).. några är längre bort men men vi ses ju snart:):):)!!
Ska in till mami och papi i helgen:).. med malte och Älskling:).. ska träffa sara och shoppa massa till lgh:).. sen ska jag få tååårta också hihi! mumms.. eller aa jag äter de nog mest bara för att man "ska" haha.. sara ska också få tårta!:D

Ska skynda mig hem och packa, ska fixa en massa åt min söööta systeryster också:).. som är BÄST!

Nää nu är visst rasten slut, Later!:D

Helg:)

Ääääääntligen!:D hehe
Idag vart de en sallad till lunch:).. MUMMMS!,sen gick jag in på helenes och fyndade 2 as snygga t-shirts:D..niiice..
Blir häng med tjejerna idag, mat och en film:)..ska på bolaget direkt efter jobbet.. lär väl vara världens köööö:P.. haha men men..

Nää nu ska jag fixa med de sista på jobbet.. sen om 20 min får jag helg:):)


PUSS

25/1

på söndag ska jag fixa en tatuering:):).. hehe.. sååå kul!..kl 13,00 blir de hehe.. hon sa att vi skulle ta de då eftersom att hon va morgontrött hehe, passar utmärkt:D.. för jag ska ju ut på lördag.. hehe inte för att jag kommer sova länge på söndag.. de gör jag aldrig dagen efter haha.. även fast jag är ute till 5 på morgonen:P.. men men hinner ju både äta och va bakis om de nu blir så hehe:P..sen så blir de mys med tjejerna i morgon:), mat och en film.. yey!


Lääängtar:D.. måste bara fixa med bilden.. så jag får den utskriven:)..niice nice!


Ska nog träffa karro en sväng idag..sen städa:).. är inte så mkt att göra men iaf..dammsuga, torka golv och så:).. men de blir bra..kanske får bort lite kläder till karro också:)..




- De löste sig!,yeeeees!.. haha vart otroligt nervös där ett tag haha.. men men:D

Omg!

vet du att jag inte bryr mig?
Haha.. jag tycker bara så illa om dig som man bara kan om en människa:P.. haha..
Bara så du vet  haha

- - - -

Haha.. de där kommer väl bli fel de med.. fel människa/människor kommer väl ta illa upp haha.. men aja.. ingen vet va de handlar om:P..egentligen haha.. Ingen förutom 2:P


Tisdag...

Toooodeloooo:D

tisdag idag och de suger haha.. neee.. men tisdagar brukar vara den segaste dagen¨i veckan.. iaf på jobbet:P.. hehe
Men de funkar faktiskt bra:):)...
Idag blir de mys med älskling.. men tror han skulle iväg och fixa lite först:).. men ska nog ut och äta med karro också:).. kul kul!..
Måste städa också.. kul va?haha.. nää men som sagt de måste fixas... min lägenhet ska då inte se ut som vissa andras:P.. haha.. usch!:P..

Ska ta och beställa hem lite saker till lgh... sååå fint!.. visst kasnke inte blir kvar så läge till men sakerna kan man ju alltid ta med.. blir nog en tv-bänk, nya gardiner.. nå saker till badrummet och köket.. men vill ha nytapetserat i hallen.. en blå hall.. NEJ TACK haha.. mer en latte färgad.. kasnke aja haha vi får se....iaf nya möbler:D..men som sagt mkt på G så vi får se.. kan ju inte välja allt själv;) hehe...


Helgen då?:P.. haha spännade.. vi kasnke får se hur de ligger till egentligen..alla andra menar jag hahahha:P.. nää men blir kul har inte varit ute på krogen på länge nu.. haha..ovanling men men.. ska bli kul:D.. lördag it is;)


Nää nu är rasten slut..
PUSS

Just Perfect;)

Tjooo!:D
Sitter på jobbet just nu.. baaah haha.. men men de funkar för mig..trisst men aja:P.. massa extra pengar!:D
de är jag karro och 3 tjejer till.. sååås könt när de är mindre folk här än va de brukar vara:P haha..
helgen då?.. va med L i fredags.. trevligt:)..sen träffade jag K i lördags en snabbis.. hittade tom ett par jeans på Helenes har tydligen gått ner i vikt för de blev en mindre storlek:D... yeeey..
sen hem och mata katten sen iväg till anders..spelade wii som är mitt nya beroende haha.. och mös.. sen for vi och E och hyrde den fan läskigaste filmen jag sett EVER haha:P.. bläää

AJa.. veckan då?.. blir lön, och vi får veta om hur de blir med förlängningen på jobbet...sen utgång till helgen:D.. tänkte stanna här i helgen för nästa åker jag in till stan och får tårta:D.. hehe fyller ju 21:P.. baah im old:P..

Nää nu ska jag ut sen jobba klart..
And lejla.. I need 2 talk 2 you haha... ringer sen om jag hinner annsrs


just nu...

Kelly Clarkson- Breakaway

Sååå bra;)


shuuushuuu

Läänge sen nu.. men massa har hänt och bloggen va visst inte så viktig då haha:p.. men men nu så:D

Aja.. allt rullar på, massa jobb konstant.. och massa myyys:D..
Annars då?.. har äntligen bokat ifyllnads tid på tatueringen.. så de blir den 11 april.. och sen lyckades jag faktiskt få en tatueringstid för den nya tatueringen den 3 april.. på pappas födelsedag:D hehe.. men då är jag i stan hos han iaf:):)..ska bli skit kul!!:D.. och en resa till my LEJLA;D är bokad:D.. åker den 26 feb.. as nice!...får se om jag blir kvar på jobbet efter de.. dom ska tydligen varsla.. men vem vet.. vi fårveta innand en sista jan som de verkar.. brukar vara en månad innan.. känns ganska skummt eftersom jag inte varit arbetslös en enda dag sen studenten 07:P.. ganska bra de hehe..men som sagt vi får se.. annars blir de bara mer fokus på skolan och senare min utbildning till civilekonom:D..

Malte min lilla älskling har typ blivit 2 ggr större nu:P.. haha och är as mysig..men snart blir de kastrering på honom haha så då blir han nog lugnare och har inte sina damp utbrott längre .. kasnke haha.. skulle nog jag och älskling tycka va skönt:P..

Idag firar jag och älskling 5 månader:D.. haha känns så sjukt länge.. eller jag menar tiden går så fort när man har de bra<3.. Love you A!..


Idag ska jag och N titta på film:).. kul kul!.. blir nog twilight.. om den nu stavas så:P hehe..sen när älskling kommer hem ska vi bara mysa och kika på en av dom nya filmerna..
- känns som attd e händer en massa nu.. man hinner som inte med bara haha.. och alla Negativa sura muppar är bara i vägen haha.. eller jag bryr mig inte om er haha..Osynliga är ordet.. så ljug inge mer, de va de enda jag ville säga till er;).. för eran skull  hahahah:p...

* Så nu har jag min födelsedag den 29/1
* Tatueringen på hanleden
* Karro Åker:(
* 6 månader med Älskling
* Resan till lejla:)
* Ev mer jobb
* Tatuering 3/4
* Ifyllnad 11/4
* Fixa klart de sista med skolan
* Sen skicka in ansökningarna till utbildningen:D
* Sen flytten från ström:D



Gaaah haha... de är för mkt haha och ännu mer som jag bara inte berättat ahha.. så ni kan ju bara ana.. känner redan att inlägget är för långt haha.. men har ju som sagt inte skrivit på läge:P..
Men men...


PUSS<3

RSS 2.0