Shuuushuuuu:)

Im back;)..
Har lite bråttom på jobbet idag:P.. såå de blir en längre uppd later;)..

-Du är sååååå bra!<3



Flytten är snart klar;)..in till stan med A idag:)..sen hem imorgon och fixa de sista:D.. sen utg med zettan;) och kasnke sara.. men hon är en fegis, så vi får se hur de blir med de:P..
I just looove lägenheten;).. sååå bra haha.. fast de syns verkligen att en kille bott i den haha.. blå tapeter haha whaaaat?:P.. i hallen också:P.. annars va den nice.. ovanligt att gå från en 3:a till en lagom stor 1:a:P

Aja.. de blir nice..snart blir de en lunch med lizette och linnea. tror de blir en sallad:).. mumms.. men UTAN räkor den här gången haha:P..

Nää back 2 work....
Later/ H.W....<3<3

SÖT!

hellu... nu är jag äntligen frisk!:D... sååå skönt.. har haft söt som varit snääll och hjälpt mig med en massa:)..
såå tack för de...
Idag satte jag i löshåret...såååå fint.. blir en bild på de snart:).. sen kom lizette förbi och nu kollar vi på DH:):)..
Niiiceee...

Och btw....

Dissa och dissa... jag kan meddela dig, att jag sms:ade dej.. om de kom fram eller inte.. aja..
Jag va inte ensam då jag gjorde de..så vill du ha bevis.. så har du de...såå om du ska va sur, va de!!.. eller så kan du prata med mej ist för att skriva om de i din blogg...de är lite väl ruttet...men aja.. vill du vara sur.. såå okej.. jag va de inte. men när du inte ka prata med mej ist för att skriva om de i din blogg... aa då blir jag kanske lite less.. aja.. närdu inte är de längre kan du höra av dig!....



Aja.. nu ska jag va social med limpan:):)..sen kommer anders:)



PUSSS<3

RSS 2.0